Port Supply


Vores Port Supply koncept blev oprindelig etableret med det formål, at betjene danske og udenlandske fiskefartøjer der ikke er hjemmehørende i Thyborøn. Med tiden har det udviklet sig således, at vi også servicerer alle øvrige fartøjer ved anløb i Thyborøn, Hvide Sande og Thorsminde.

Vi har stor erfaring i at håndtere alle typer fartøjer, fra slæbebåde til bulk og tankskibe samt WTG installations fartøjer og supply både. 

Det er vores erklærede målsætning, at sikre hurtig ekspeditionstid, minimale omkostninger, effektiv håndtering og styring af information til, rederier, befragtere, vognmænd og andre interessenter.

Engelsk web Kontakt - Ring Kontakt - mail Agenturer
THYBORØN STEVEDORE A/S
Havnegade 15, 2
DK-7680 Thyborøn
T: + 45 9690 8808
F: + 45 9690 8819
E: info@ts-as.dk
W: www.stevedor.dk
Thyborøn Stevedore A/S tilbyder alle former for maritim service og stevedoreopgaver. 
Virksomheden har drevet disse aktiviteter igennem de sidste 7 år – de første 5 år under moderselskabet Danske Fiskeauktioner A/S i Thyborøn.
Vi er en moderne, dynamisk virksomhed, der med tilstrækkelige ressourcer, et godt udgangspunkt og en god placering kan tilbyde komplette stevedore og transportløsninger til vore kunders store tilfredshed. 
På vort kontor i Thyborøn er vi 5 administrative medarbejdere, og 8 truck- og maskinførere sørger for læsning og losning af skibe, banevogne og lastbiler.
Vi har foruden det fastansatte personale adgang til yderligere 30 timelønsansatte, der er tilknyttet moderselskabet i Thyborøn, Hvide Sande og Thorsminde, hvilket betyder, at vi er meget fleksible i alle døgnets 24 timer.