Logistik


Vores logistik afdeling udfører opgaver for både Thyborøn Stevedore A/S og Danske Fiskeauktioner A/S og erfaringsgrundlaget og kompetencerne hos personalet er helt i top.

Thyborøn Stevedore A/S har medarbejdere med stor erfaring fra ledende stillinger i multinationale selskaber. Vi har derfor de fornødne forbindelser såvel nationalt som internationalt til at kunne tilbyde de mest optimale løsninger for vores kunder.

Engelsk web Kontakt - Ring Kontakt - Mail Port Supply
THYBORØN STEVEDORE A/S
Havnegade 15, 2
DK-7680 Thyborøn
T: + 45 9690 8808
F: + 45 9690 8819
E: info@ts-as.dk
W: www.stevedor.dk
Thyborøn Stevedore A/S tilbyder alle former for maritim service og stevedoreopgaver. 
Virksomheden har drevet disse aktiviteter igennem de sidste 7 år – de første 5 år under moderselskabet Danske Fiskeauktioner A/S i Thyborøn.
Vi er en moderne, dynamisk virksomhed, der med tilstrækkelige ressourcer, et godt udgangspunkt og en god placering kan tilbyde komplette stevedore og transportløsninger til vore kunders store tilfredshed. 
På vort kontor i Thyborøn er vi 5 administrative medarbejdere, og 8 truck- og maskinførere sørger for læsning og losning af skibe, banevogne og lastbiler.
Vi har foruden det fastansatte personale adgang til yderligere 30 timelønsansatte, der er tilknyttet moderselskabet i Thyborøn, Hvide Sande og Thorsminde, hvilket betyder, at vi er meget fleksible i alle døgnets 24 timer.